SPOROČILA OD A-E

A

Univerzum sporoča: to je čas za praznovanje! Dogovarjanje o poroki, naznanila nosečnosti ali rojstev, ponovna srečanja. Na obzorju se kažejo tudi diplome ali napredovanja. Privoščili si boste več zabave, saj ste preveč trdo delali in sedaj je napočil trenutek, da se naučite sproščanja. Priredili boste zabavo ali šli na počitnice, na katere vas bo povabila vam najdražja oseba.

B

Univerzum sporoča: Prisiljeni ste sprejeti pomembno odločitev, vendar je izbira med razpoložljivimi možnostmi težka. Temeljito raziščite vse okoliščine ali poiščite nasvet svetovalca. Prišel je čas, da prenehate z zavlačevanjem in se začnete truditi. Opraviti imate z karmičnim odnosom, ki je boleč vse do takrat, dokler se ne razreši. Ljubljena oseba vas s svojim obnašanjem prosi za pomoč.

C

Univerzum sporoča: Ljubezensko dogajanje in razmerje se povzpenja na novo raven. Tudi, če se vam zdi, da zadeve niso popolne, boste začutili v sebi mir in spokojnost, saj veste, da se lahko zanesete na svoje občutke in notranja spoznanja o drugih. Poskrbite, da v skrbi za druge ne boste pozabili nase. Ob sebi imate dragocenega in zanesljivega prijatelja, ki nosi v sebi velik dar ustvarjanja.

D

Univerzum sporoča: V vaše življenje prihaja nova oseba ali zadeva, ki bo vzburila vaša čustva. Lahko pomeni začetek novega ali obnovitev starega razmerja. Tudi obstoječe razmerje lahko preide na novo razvojno stopnjo. Mladostnik, čustven, intuitiven zelo tankočuten, nežen in ljubezniv, umetniški in včasih odmaknjen, ki se na trenutke čisto zapre vase. Sanjam v tem obdobju namenite več pozornosti, kajti skozi njih prejemate sporočila.

E

Univerzum sporoča: Prišel je čas, da ponovno ocenite svoj položaj, saj prav zdaj zamujate izredno priložnost. Rešitev, ki jo iščete, vam leži prav pred nogami. K sreči vas trenutno podpirajo pozitivne sile, zato odprite oči, da boste opazili vse možnosti in sprejeli pomoč, ki vam je ponujena. Ker ste zdolgočaseni, nezadovoljni, otopeli se počutite čustveno ujete. Prebudite se in stopite iz dolgočasja-odprite srce in dovolite, da se vaše sanje začnejo uresničevati.

F

Univerzum sporoča; Vaša želja se bo izpolnila, končno se uresničuje tisto, za kar ste prosili. Ker pa vaše skrbi lahko zbledijo, šele ko so vaši napori nagrajeni, ste morali čakati do konca. Sreča vas že zasleduje in vaši in vaši finančni upi se uresničujejo. Vse se bo razpletlo tako, kot ste si želeli. To se zgodi, če preveč hitiš in si površen. Zdaj je vse.

Univerzum

Vedeževanje Usoda.si vam želi prijeten dan še naprej!