usodaaEnergijska terapevtka, mojstrica Reikija, življenjska svetovalka, jasnovidka, vedeževalka.

Moj namen ni s prerokovanjem, vedeževanjem, jasnovidnostjo zapečatiti usode osebi, ki želi vedeti kakšna je njena življenjska pot, saj si usodo vedno kreiramo sami. Temveč ugotoviti, kaj nas ovira pri napredku, osebnem razvoju. Kaj povzroča težave in zastoje, da naša pot ne gre naprej tako kot želimo.

Saj vendar ni dovolj, če vam enostavno napovem usodo in vas zbegane, polne strahov prepustim na milost in nemilost razpletu le teh. Čutim, da sem vas dolžna usmeriti in vam svetovati, kako do čim ugodnejšega razpleta in kako se izogniti oviram, nezgodam, nesreči, žalosti in razočaranju. Torej, lahko vam svetujem, kako čez te prepreke in kako najdete vašo pot. Žal se mnogokrat ravno zaradi svoje lastne nemoči prepustimo negativni napovedi in se utapljamo v depresiji, namesto da bi to preprečili.

Za dodatno izobraževanje Energijskega terapevta sem se odločila na podlagi svojih globokih občutkov. Notranjih in zunanjih sporočil, da lahko dodatno pomagam osebam, ki to pomoč potrebujejo. Saj razmišljam takole: “Če je uspelo meni, zakaj ne bi še drugim”. Vsi imamo možnost, da živimo zadovoljno, srečno, zdravo samo včasih si sami ne znamo in ne zmoremo pomagati.

Če mi boste dovolili, da uporabim svoje sposobnosti, znanje, energije in videnje, ki šepetajo glas skrivnosti. Se boste lažje soočili in zoperstavili tistemu, kar vam preprečuje biti radostni. Našli boste poglobljeno notranjo moč, ki vas bo z mojo pomočjo popeljala kamor želite.

 

Naziv ponudnika storitev:

MOČ LUČI – SVETOVANJE IN VEDEŽEVANJE,

DRAGICA POLAK s.p.,

Peskovci 33A,

9204 Šalovci