Samo za vas cenjeni obiskovalci! Brezplačen ljubezenski horoskop, vsak mesec!

HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR 2019

horoskop

Pomladna znamenja(Oven,Bik,Dvojčka)

Vse kar vas je do sedaj obremenjevalo na čustvenem področju se v sredini tega meseca zaključuje. Komunikacija z mlajšo osebo se bo spremenila v modrost,zrelost,harmonijo. Za ta preobrat bo poskrbela starejša oseba,ki ji/mu ni tuje pomagati vzpostaviti iskrene komunikacije. Odmik od vsakodnevne naglice se vam bo obrestoval. Zelo bodite previdni pri vsakodnevnih opravilih,prav tako pa se varujte tudi impulzivnega delovanja ali prenagljenih besed. To je čas,ko boste želi to,kar ste sejali. Vaš trud bo obrodil sadove.

Poletna znamenja(Rak,Lev,Devica)

Zelo kmalu vas bo doletelo nepričakovano veselje,radost in sreča. Izkoristite priložnost,ki vam bo ponujena in uspelo vam bo tisto,kar si že dolgo želite. Na čustvenem področju se že dolgo trudite za nekaj,a brez vidnega uspeha,to se bo kmalu spremenilo in situacija se bo obrnila v vaš prid.

Pred vami so različne vrste komunikacije,osebni pogovori,poslovni sestanki,debate,pogajanja,druženje s prijatelji,lahko tudi nekaj opravljanja. Ne bo vam dolgčas,saj se bo na družbenem področju dogajalo marsikaj zanimivega in  srečevali se boste z različnimi ljudmi. V partnerskem odnosu vam primanjkuje iskren pogovor,ki bo dosegel svoj namen ob koncu meseca.

Jesenska znamenja(Tehtnica,Škorpijon,Strelec)

Počutili se boste sprejete in ljubljene. Harmonija,romantika,sreča,izpolnjenost vas bo obiskala. Vse,ki ste v partnerstvu,bo odnos srečen in izpolnjujoč,samskim pa vesolje obljublja novo ljubezen in zaljubljenost. V povezavi z zdravjem vas spodbuja k uživanju življenja in aktivnemu preživljanju prostega časa.

. Odložite skrbi in se za kratek čas prepustite varnemu počitku. Na čustvenem področju lahko pričakujete zaobljubo,partnerstvo,ki bo stabilno,zvestobo,ki bo trajala in trajala. Premislite kako je vaša trenutna situacija povezana s preteklimi dogodki in kaj lahko pričakujete v prihodnosti.

Zimska znamenja(Kozorog,Vodnar,Ribi)

Zajadrali ste v varen pristan. Dosegli ste cilj zavezanosti in ustaljenosti v odnosu. Odnos bo trajen in trden. Če se predajate sanjam in živite v oblakih,se prizemljite in več pozornosti posvetite telesu in neposredni okolici.

Hladno,trdo,mogočno in nepremagljivo dojemate trenutno situacijo. V dosego cila boste morali vložiti predcej truda,na poti so možne ovire in zamude. Velika verjetnost je,da se vam stvari kažejo težje,kot v resnici so. Vedite,kar dajemo,to tudi prejemamo.

Obilje in bogastvo v smislu finančne preskrbljenosti in duhovno razumevanje vas trenutno izpolnjuje. Pijte več tekočine ali si privoščite oddih ob reki ali morju. Poživila niso najboljša rešitev.

Preberite si še:

Kaj je karmični dolg

Kako delujejo čakre

Energijske skupine – uvod

Prvi element – ogenj