Pošljite SRCE na 3040

S poslanim sms sporočilom SRCE na 3040 boste prišlo hitro do odgovorov na vaša vprašanja. Za natančno napoved je priporočljivo, da navedete vaš datum rojstva in čim bolj enostavno in jasno vprašanje.

Vedeževanje SRCE na 3040

Vsi se znajdemo v življenju na točki, ko ne najdemo več pravega odgovora na dano situacijo v življenju.

Dvom in strah se pričneta kopičiti v naših mislih in s tem si blokiramo pretok energije v telesu. Posledica tega je slabše splošno počutje in občutek nemoči pri spopadanju z vsakodnevnimi izzivi.“Kaj delam narobe?”,”Ali sem jaz tista, ki ustvarja ta prepad med nama?”, “Zakaj mi ne vrača ljubezni tako kot jo jaz njemu ?”. 

Naše težave v življenju težko zaupamo drugim, saj se bojimo obsojanja ljudi in tudi naše najgloblje misli in strahove je težko pokazati. To je popolnoma razumljivo, saj smo vsi ljudje tako narejeno. Za to SRCE intimno prisluhne vašim težavam in vam odgovori, brez obsojanja in s sočutjem.

Pogumni so tisti ljudje, ki jih ni strah vprašati za pomoč in nasvet. S tem se pričnemo otresati negativnih vzorcev v sebi in pričnemo sprejemati pozitivno energijo.

S svojimi izkušnjami na področju vedeževanja in intuicije ter razumevanjem stiske vsakega posameznika, vam lahko s pomočjo Univerzuma in svojega srca, podam odgovore na vaša vprašanja in vam svetujem glede vaše prihodnosti in kako se prepustiti višjim silam.

Pri vedeževanju uporabljam remi karte in ciganske karte. Za bolj kompleksna vprašanja oziroma življenjske situacije se obračam tudi na posebne Zen Osho tarot karte in angelske karte. Vedeževanje je širok pojem in pri mojem delu, si pomagam še z drugimi pripomočki. Vsemu temu je dodana še močna intuicija, ki je nujna pri takem delu.

“Pošljite SRCE na 3040 za hiter in natančen odgovor na vaša vprašanja.”

Cena poslanega SMS vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja, cena vsakega prejetega SMS-a (moj odgovor) pa je 2,49 € z DDV. S poslanim SMS-om ne boste včlanjeni v noben klub in ne boste prejemali nepredvidenih plačljivih SMS-ov.

Splošni pogoji za sms storitev SRCE na naslednji povezavi: http://www.filipid.si/images/pdf/srce.pdf