VEDEŽEVANJE Z REMI KARTAMI

Vedeževanje z remi kartami je ena najbolj priljubljenih in razširjenih vrst vpogleda v prihodnost. Tudi pri mojem delu se najraje zanašam na napoved iz remi kart, saj omogočajo resnično natančni in poglobljen vpogled v vaše življenje in vašo prihodnost.

Za natančni vpogled iz remi kart, potrebujem samo vašo letnico rojstva in vaše vprašanje. Vsako vedeževanje je individualno prilagojeno in s tem je odgovor na vaše vprašanje popolnoma jasen in ustrezen vašemu vprašanju.

Pri remi kartah nam niso na voljo vizualne podobe, kot recimo pri ciganskih kartah, kjer so na voljo tudi ilustracije. S tem ne moremo delovati na podlagi naše intuicije, ampak lahko to počnemo samo izkušeni vedeževalci, ki vemo in znamo interpretirati pomen kart. Moje izkušnje na področju prerokovanja in jasnovidnosti so resnično bogate in dolgoletne, o tem priča tudi veliko število zvestih in zadovoljnih strank, ki se vedno znova vračajo po moje nasvete.

Tarot

 

VEDEŽEVANJE S CIGANSKIMI KARTAMI

Vedeževanje iz ciganskih kart je prispelo v Evropo okoli 13. stoletja in se je hitro pričelo širiti s samo selitvijo romskih narodov. Ciganske karte spadajo v tarotologijo, torej v sklop kart za vedeževanje, kjer nam karte pomagajo tudi z ilustracijami, ki imajo različno globoke pomene. Gre za zelo močno vedeževanje, pogojeno z zelo močno intuicijo samega vedeževalce, kakor tudi sposobnost samega vedeževalca, da se poveže z višjimi silami in znanjem prevajanja same napovedi Univerzuma v človeku razumljiv jezik.

Zen Osho tarot

 

VEDEŽEVANJE PO TELEFONU

Vedeževanje po telefonu je verjetno dobro poznano vsem. Gre za obliko prerokovanja, ki ne zahteva vaše fizične prisotnosti, zato lahko za nasvet, pomoč in podporo enostavno pokličete telefonsko številko jasnovidke Dragice in si z njenimi nasveti olajšate vaše vsakodnevne odločitve. Prerokovanje po telefonu je torej povsem preprosto in hitro, v kolikor potrebujete nujne odgovore na vprašanja v vašem življenju.

Vedeževanje po telefonu pa je lahko tudi oblika osebnega svetovanja, posveta in osebnega stika z izkušeno terapevtko. Vedno smo pripravljeni prisluhniti težavam in dvomom, ki vas tarejo. Prerokovanje/svetovanje po telefonu je primerno tudi za introvertirane ljudi, ki svoja zasebna vprašanja težko neposredno predstavijo drugim ljudem. Nudimo vam jasne, nedvoumne in iskrene odgovore, ki vam bodo pomagali pri nadaljnjih odločitvah. Pri vedeževanju po telefonu se poslužujemo tehnike prerokovanja iz remi kart, ki jih drugi jasnovidci le redko uporabljajo.

Pokličite na telefonsko številko 090 41 99, cena klica je 1,99 EUR/min.

MOŽNOST ZAKUPA CENEJŠIH MINUT Z MONETO

(info 040/466-491)

10min = 12,50 €

20min = 20,50 €

30min = 30,50 €

60min = 60 €

Ali nakazilo na TRR (cena ista)

vedeževanje

Obiščite tudi našo Facebook stran

https://www.facebook.com/usoda.si/