POMLADNA ZNAMENJA(Oven, Bik, Dvojčka)

 Vaše ljubezensko življenje vstopi v nesrečno obdobje, kjer boste podoživeli pretekle življenjske izkušnje, da bi se rešili karmične zanke. Stari prijatelji ali ljubimci se lahko ponovno pojavijo, da nadaljujete, kjer ste končali. Pozitivna narava tega vidika pomeni, da je treba uživati v ljubezni in naklonjenosti, saj si to zaslužite in morda celo najdete svojo sorodno dušo. Po 27.aprilu se stanje umiri in nadaljuje po začrtani poti.

POLETNA ZNAMENJA(Rak, Lev, Devica)

Stari prijatelji ali ljubimci se lahko ponovno pojavijo, kar lahko povzroči težave v obstoječem odnosu. Karmični dolg se lahko celo finančno začuti zaradi zahtevne narave razčiščevanja. Nadaljnji razvoj od 27. aprila do 15. maja, ko se Venera vrne nazaj v tranzit pa poveča potrebo po ljubezni in naklonjenosti, ki bi morala potekati dobro. Vendar pa lahko pride do manjšega trenja, če ne boste dobili toliko nazaj toliko kot boste dajali. 

JESENSKA ZNAMENJA(Tehtnica, Škorpijon, Strelec)

Dajanje in sprejemanje ljubezni in naklonjenosti bo težje. Stari intimni prijatelji se lahko znova pojavijo, ali  lahko podoživite pretekle življenjske izkušnje, da bi se rešili karmične zanke v obstoječem odnosu.

11. aprila, ko nastopi polna luna osvetljuje pot v vašem zasebnem življenju. Več aktivnosti bo okoli vašega doma, družine in intimnih razmerij. Počutili se boste bolj čustvena in občutljiva vse do 26. aprila – mlaja. Želi boste tisto,kar ste sejali in to bo trajalo vse do naslednje Retrogradne Venere.  Če boste želi, kar niste sejali in ne boste delili svoje sreče, bo vaša usoda posegla vmes.

ZIMSKA ZNAMENJA(Kozorog, Vodnar, Ribi)

Retrogradna Venera vam je že in vam bo še prinesla negativne misli in obup. Pomembno je vedeti, da boste videli najhujše v vsem in vsakomur. Slab instinkt in obsojanje pomeni, da se bodo neustrezno razvijale situacije. Pomembne sestanke, pogajanja in odločitve je treba načrtovati  kasneje v mesecu. Poiščite strokovno pomoč, če boste morali podpisati pogodbo(poslovno ali ljubezensko).